SCREENSHOT
ODLIČNI DVOBOJI

THE VOICE Osma epizoda bila je u znaku emocija među kandidatima i mentorima

Osma epizoda iznimno popularnog glazbenog showa i večeras je predstavila 12 glasova, 6 dvoboja i 4 mentora. Rezultat je ponovno zapanjujući, a mentori i publika oduševljeni su eksplozijom emocija.

Jacques Houdek, Tony Cetinski, Indira Levak i Ivan Dečak imali su još jedan težak zadatak – među 12 odličnih kandidata odabrati samo njih 6.

Večerašnju emisiju otvorile su Dora Vestić i Andrea Mihal te oduševile svoju mentoricu Indiru.

– Pustila sam suzu jer samo nas tri znamo što smo prošle kroz ovu pjesmu – rekla je Indira kroz suze, a s njom su se složili i ostali mentori. Pobjedu je ipak odnijela Dora koja se sada počinje pripremati za sljedeće glazbene izazove.

Gordan Gregurović i Dino Petrić odmjerili su snage pjesmom Molitva i za tu izvedbu primili brojne pozitivne komentare.

– Divim vam se. Odlično ste iznijeli ovu zahtjevnu pjesmu. Nijanse su odlučile o Dininom prolasku – izjavio je Jacques.

Iva Ajduković i Kristian Ordulj nisu imali lak zadatak, a posebice velik trud uložio je Kristian koji je inače klapski pjevač pa je bilo dosta razloga za rad i promjenu scenskog, ali i vokalnog nastupa. Sve to koštalo ga je mjesta te je izgubio dvoboj, a Tony je odlučio kako dalje ide Iva.

Antonela Đinđić i Melanie Malike Acorlor odmjerile su snage i jednostavno oduševile publiku i mentore, posebice ponosnog Jacques koji je imao čast raditi s dvjema mladim djevojkama.

– Ovo je bila čista egzotika – izjavila je Indira, a mentor Jacques pobjedu je pripisao Melaniji, a nakon toga čak i zaplakao.

Valentina Trstenjak i Iva Gortan izazvale su dosada najveću euforiju i pobrale same pohvale za svoj iznimno ekspresivan nastup. Toliko emocija imao je malo koji drugi par.

– Vi ste van svake pameti – izjavio je Jacques i zagrlio Ivana koji je odlučio kako dalje ipak ide Iva, a predvidio je i kako će se ova izvedba pamtiti još jako dugo.

Mladost i iskustvo spojili su Marina Jurića Čivru i Azru Kuštrić Skender koji su dobili osrednje ocijene i svi su se složili kako izvedba nije bila savršena.

– Nitko niti ne traži savršen nastup, ali vi ste bili savršeni u svojoj nesavršenosti i emociji – izjavio je Tony, dok je Ivan kao pobjednika proglasio mladog Marina.

Linker
24. travanj 2024 20:45