JOSH HARTNETT

Teško ga je zadržati u krevetu

Američkog glumca Josha Hartnetta (30) teško je obuzdati i prisliti na mirovanje. Zvijezda filmova “Pearl Harbour”, “Black Hawk Down” i “30 days of Night” prošli tjedan završio je u losanđeleskoj bolnici zbog problema sa želudcem a već nakon par dana završio je tulumareći u Miamiju.

-Josh se popeo na pozornicu i pridružio lokalnom bendu, izgledao je jako sretno i vidjelo se da uživa u zabavi – opisao je jedan od članova kluba u hotelu Delano, gdje se odvila zabava.

Otkako je napustio bolnicu Hartnett je posjetio nekoliko zabava od kojih je jedna održana i u holivudskom hotelu Chateau Marmont, gdje su ga prvi put i zadesile zdravstvene poteškoće. Upravo nakon jedne neprospavane noći provedene tamo, 30. ožujka je i dopremljen na hitnu ali izgleda da ga ništa ne može vezati za krevet.

Možda su uzrok njege neobuzdanosti i ljubavni problemi? Naime, u prosincu su se pojavile glasine da su glumac i 27-godišnja ljepotica, glumica Sienna Miller novi par. Dok je Hartnett boravio u Londonu kako bi sudjelovao na probama za ulogu u kazališnoj predstavi “Rain Man”, koja igra u londonskom West Endu, društvo mu je često pravila lijepa Britanka, iako službeno nisu potvrdili vezu.

Linker
28. travanj 2024 04:15