AFP/Cropix
TUŽNA VIJEST

Teški trenuci u životu Taylor Swift: Moja majka ima rak

Uspješna pjevačica na svom je blogu s obožavateljima podijelila vijest kako prolazi kroz jako teške obiteljske trenutke te da joj je iznimno drago što ima tako vjernu publiku koja joj je u svemu podrška.

– Inače sve svoje osjećaje pretočim u stihove i nove pjesme koje vi potom kasnije čujete, no ovoga puta o svojim osjećajima pišem odmah sada jer s vama želim podijeliti vijest koja mi je iznimno važna, ali i teška – napisala je Taylor Swift (25) u uvodu svoga pisma namijenjenog obožavateljima.

– S velikom tugom u srcu javljam vam da moja majka ima rak i da vam ne mogu otkriti daljnje informacije o dijagnozi i liječenju – napisala je Taylor i dodala kako je njena majka inzistirala da to podijeli sa svojim obožavateljima jer zna da im je jako stalo.

Popularna pjevačica također je naglasila kako je ona sama potaknula svoju majku da obavi sistematski pregled kako bi se uvjerila da je sve u redu, međutim rezultati su ispali drugačiji od očekivanih.

– Možda biste i vi trebali potaknuti svoje roditelje na liječnički pregled jer zbog brojnih obaveza oni često ne misle o svom zdravlju koliko bi trebali – poručila je svima za kraj Taylor i dobila veliku podršku svojih fanova.

Linker
20. travanj 2024 16:30