KUĆANICA S BORAMA

Teri Hatcher dokazuje da nema botoksa

Zvijezda serijala Kućanice Teri Hatcher (45) objavila je na svom profilu na društvenoj mreži Facebook album fotografija nazvan ‘Dosta botoksa’ u kojem je objavila fotografije na kojima u krupnom planu pokazuje svoje lice, ravno ispod tuša i bez imalo šminke.

Glumica fotografijama želi pokazati kako je njezino lice potpuno prirodno – što dokazuje radeći razne grimase od kojih joj se bora čelo te podržati prirodnu žensku ljepotu koja ne nestaje s godinama i prvim borama.

– Razmišljala sam o silnim kritičarima svojeg lica. Voljeli ga ili mrzili, moje lice je takvo kakvo jest, bez operacija, bez umetaka, bez obzira na to što se priča – objašnjava glumica zašto se odlučila na takvo razotkrivanje te dodaje – Odlučila sam se snimiti kako bih otkrila istinu o ljepotu i nadam se da će neke zbog toga biti zadovoljnije sa sobom.

Priznaje, doduše, da je bila na tretmanu punjačima bora, takozvanim filerima, no na pitanje o botoksu odgovara – Izgleda li ovo vama botoksirano? Sama sam u kupaonici, gola, omotana samo ručnikom i želim nešto poručiti uime svih žena. Žene, predivne ste.

Linker
15. travanj 2024 20:37