TRIJUMF VOLJE

Teri Hatcher bez panike na 45 rođendan

Nakon što je 8. prosinca Teri Hatcher napunila 45 godina, novinarima magazina Preventioon otkrila je i što smatra svojim najdražim rođendanskim darom: naporni triatlon u Malibuu, koji je sredinom rujna uspjela završiti u pristojnom vremenu od 2 sata i 11 minuta.

– Nije me hvatala panika zbog 45. rođendana, to doba više mi se čini kao prekretnica. Što si stariji postaješ svjesniji stvari koje ne možeš promijeniti i stvari na sebi na kojima možeš raditi – objasnila je zvijezda serijala “Kućanice”. Iako još nije dosegla savršeno istesane bicepse kakvima se ponosi prva američka dama Michelle Obama, glumica se ponosi svojom novostečenom tjelesnom kondicijom.

-Neki dan na setu snimanja Marcia Cross pogledala me i rekla da sam ojačala i da mi to jako lijepo stoji. Volim izgled svojih ruku – pohvalila se “očajna kućanica”. Hatcher se zadnjih mjeseci zbilja naradila kako bi uspjela otrčati zahtjevnu rutu te je osim svakodnevnog pilatesa, nekoliko sati dnevno vježbala i sa utezima u teretani.

Nakon vježbanja za triatlon koje je uključivalo vožnju biciklom, plivanje, trčanje i podizanje utega, glumica se nije obazirala na konkurenciju, jednom kad je utrka već započela.

– Nisam se natjecala ni s kim osim sa vlastitom voljom: hoću li uspjeti bez stajanja, hodanja, predaha za odlazak na zahod, cilj mi je bio da ništa od toga ne napravim i jako sam ponosna što sam u tome uspjela! – kaže Hatcher.

Linker
23. travanj 2024 17:22