Matej Dokić
(NE)TIPIČNA TINEJDŽERICA

Teniska princeza u novim izazovima

Dubrovačka tenisačica Ana Konjuh (17) ima mnogo razloga za zadovoljstvo. Nedavno je, naime, u Nottinghamu osvojila svoj prvi WTA turnir, 29. lipnja slijedi nastup na Wimbledonu, a nakon toga – deset dana zasluženog odmora.

Trenutačno 55. igračica na ATP ljestvici u rodnom gradu nakratko će pospremiti tenisice, trenirke i reket te postati obična tinejdžerica koja uživa u izlascima s prijateljicama i stilskim igrama s haljinama i štiklama.

Foto: Matej Dokić

Po čemu jeste, a po čemu niste tipična tinejdžerica? – Živim ipak ponešto drukčije od svojih prijatelja pa onda ne mogu biti sasvim tipična tinejdžerica. Već s 11 godina, kada sam se s Lapada sa sestrom Andreom doselila u zagrebačke Vrbane, izabrala sam sport, a to je život s puno odricanja. Više od pola godine provedem na turnirima diljem svijeta pa mi je teško negdje “pustiti korijenje”. S druge strane, sa svojim najboljim prijateljicama iz osnovne škole, Anamarijom, Andreom i Hanom, volim otići u kino, nekad do noćnog kluba Best, a shopping mi je jedna od najdražih razbibriga.

Anita Vučinić Naprta

Cijeli razgovor s mladom tenisačicom o ‘klasičnim ženskim temama’ kao i modni editorijal potražite na stranicama nove Glorije. A uz novi broj odaberite za sebe i jedan od tri atraktivna modela sunčanih naočala za samo 59, 90 kn.

Linker
19. travanj 2024 09:45