AFP/Cropix
EMOTIVAN NASTUP

Taylor Swift zna tajnu Seleninih suza

Selena Gomez (22) nastupila je na dodjeli American Music Awards gdje je izvela pjesmu The Heart Wants What It Wants, za koju mnogi smatraju da je posvećena njenoj turbulentnoj vezi s Justinom Bieberom (20).

Poznata pjevačica svojom je emotivom izvedbom pjesme očarala publiku, a na pozornici je blistala u elegantnoj haljini modne kuće Giorgio Armani.

Na samom kraju nastupa Selenine su se oči napunile suzama, a kamere su u publici uhvatile njenu najbolju prijateljicu Taylor Swift (24) koja nije mogla sakriti da ju je emotivan nastup rastužio.

Poznato je da su slavne pjevačice najbolje prijateljice i često ih se može vidjeti zajedno, a Taylor je Selenu odmah nakon nastupa utješila snažnim zagrljajem.

– Svaki problem koji imam, Taylor Swift može riješiti. Ona za sve ima vrlo promišljene odgovore, a kod nje najviše volim to što vjeruje u ljubav i srodne duše. Zbog nje nisam izgubila nadu. Čujemo se svakodnevno – izjavila je Selena 2011. godine, a čini se da ni Taylorino neodobravanje njene turbulentne veze s Justinom nije ugrozilo dugogodišnje prijateljstvo.

Linker
02. prosinac 2022 06:01