NOVA ROMANSA

Taylor Swift zavela Zaca Efrona?

Mlada country zvijezda Taylor Swift (22) izvela je na večeru Zaca Efrona (24), glumca najpoznatijeg po ulozi u filmovima “High School Musical”, te je cijelo vrijeme s njim koketirala – prenosi US Weekly. U talijanski restoran par je stigao Zacovim automobilom, udubljen u razgovor i strastvene poglede, tvrde očevici.

Zac nema djevojku od prosinca 2010. godine, kada je prekinuo sa svojom kolegicom iz srednjoškolskog hita Vanessom Hudgens (23), koja se u međuvremenu zbližila s modelom i pjevačem Austinom Butlerom (20) te od rujna prošle godine svakodnevno u javnosti s njim izmjenjuje nježnosti.

Taylor Swift je u prošlosti imala nekoliko neuspješnih veza o kojima često govori, pa o njima piše i pjesme. Pjevačica je dva mjeseca hodala s Jakeom Gyllenhaalom 2010. godine, a u kratke romanse upuštala se i s Joeom Jonasom, koji ju je ostavio putem telefonskog razgovora kraćeg od pola minute, Taylorom Lautnerom i Johnom Mayerom.

– Moj sljedeći album također će mnogo reći o mojim ljubavnim jadima – potvrdila je Taylor za magazin Vogue uoči Božića, kada je izjavila i da se ne osjeća spremnom za novu vezu.

– Obično sam prilično pametna, ali kad se zaljubim potpuno oglupim. No mnogo sam naučila iz svojih propalih veza, pa sada pazim na signale koji poručuju da netko nije za mene. Primjerice, kada me netko ne želi vidjeti kao osobu nego me percipira putem Wikipedijine stranice. Također mi ne odgovaraju dečki opsjednuti privatnošću – ne mogu kopati tunel ispod restorana u koji želim ići – duhovito komentira Taylor.

Zac Efron se ranije pozitivno izrazio o ljepoti višestruke dobitnice Grammyja i Američkih glazbenih nagrada, a Taylor mu je uzvratila komplimente. Par se u posljednje vrijeme intenzivno družio zbog sinkronizacije animiranog filma “Lorax” koji uskoro stiže u kina, premda se znaju od ranije. Zato neki izvori tvrde da su Taylor i Zac, usprkos jasnim obostranim simpatijama, ipak samo prijatelji.

Linker
27. travanj 2024 20:28