Splash
SPRIJATELJILE SE

Taylor Swift i Lorde nove su najbolje prijateljice

Pjevačice su zajedno razgledavale New York i pritom se dobro zabavljale fotografirajući se na ulicama Manhattana.

Taylor Swift (24) i Lorde (17) odnedavno se često mogu vidjeti u zajedničkom druženju iako je mlada novozelandska kantaautorica prije kritizirala stariju kolegicu nazivajući je “presavršenom”. Lorde se nije pohvalno izažavala ni o Seleni Gomez i Miley Cyrus govoreći da privlače pozornost svojim izgledom, a ne svojom glazbom.

No nakon dodjela glazbenih nagrada Grammy gdje je Lorde osvojila dvije nagrade počela se družiti s Taylor Swift i očito je promijenila mišljenje. Za kolegicu glazbenicu izjavila je da joj se sviđa jer je otvorena za razne glazbene utjecaje i da je za njen glazbeni izričaj samo nebo granica. O mogućoj suradnji između njih dvije, iako su njihovi glazbeni stilovi potpuno drugačiji, Lorde je rekla kako bi baš zbog toga njihova suradnja mogla biti zanimljiva i uspješna.

Foto: Splash

Novozelanđanska hrvatskih korjena u internju za magazin V također je rekla i kako se uvijek voljela družiti sa starijima.

Taylor Swift na društvenim mrežama već je objavila nekoliko njihovih zajedničkih fotografija, a svjetski mediji ih već prozivaju novim najboljim prijateljicama.

Foto: Facebook

Linker
18. travanj 2024 02:18