TUŽNA I LJUTA

Tatjana Jurić: Prekinula sam s čovjekom kojega sam iskreno voljela

Voditeljica na radiju Hit Fm Tatjana Jurić i poduzetnik Dario Periškić prekinuli su vezu koja je trajala od listopada prošle godine, no vijest o prekidu je pokrenula bujicu tračeva koji su toliko razljutili Tatjanu da se – iako u javnosti uvijek nastupa staloženo – javnosti obratila na svojem profilu na Facebooku.

– Aaaaaaaaa! Ajmo sad ovako pa neka završi i u Narodnim novinama ako treba! I gledat će me u čudu oni koji me stvarno, ali stvarno poznaju, a takvih je ravno petero u ovom gradu. Ne mijenjam frajere, ne zabavljam se ko luda i pokušavam samu sebe bodriti otkako sam na najgori mogući način prekinula s čovjekom kojeg sam iskreno voljela i za kojeg sam mislila da će mi biti životni partner. (Uf, gle čuda, i ona to želi!) – napisala je Tatjana Jurić te dodala kako je u životu imala samo tri poštene i iskrene veze te kako je posljednjih godinu i pol meta tračeva.

Onima koji komentiraju njezin ljubavni život, voditeljica poručuje neka komentiraju štogod žele, samo neka ju puste na miru.

– Samo neka me prestanu zvati, okane se čorava posla, lovljenja u mutnom, dobronamjenih savjeta i najviše od svega, “provjerenih informacija iz prve ruke”. Malo previše oduvijek odmjerene Tatjane?! Ooooo da, tako me dobro poznaju! Puse svima! – napisala je Tatjana.

Linker
26. rujan 2022 01:57