Tatjana Dragović negira medijske napise

Gloria je na svom portalu prenijela članak Jutarnjeg lista u kojem se govori o braku Tatjane Dragović i Gorana Ivaniševića, a zbog neprovjerenih informacija u njemu, objavljujemo demantij:

Ključne informacije izniiete na www.gloria.hr. dana 31. listopada 2013. godine pod naslovom ,,Tatjana Dragović i Goran Ivanišević još se uvijek vole” nepoznatog autora netočne su i neosnovane. Netočno je da su gospođa Tatjana Dragović i gospodin Goran lvanišević imali turbulentnu bračnu krizu koju su prebrodili. Netočno je da je gospođa Tatjana Dragović gospodina Gorana lvaniševića bilo kada izbacila iz zajedničkog doma, da mjesecima nisu pričali te da su se zatim na putovanju u SAD nekako uspijeli pomiriti. Jednako tako ie netočno da su gospođa Tatjana Dragović i gospođa Vanja Halilović postale prijateljice, da su počele zajedno izlaziti i da je to ljutilo gospodina Gorana Ivaniševića, da od te afere (pri čemu se misli na odnos izmedu gospodina Gorana Ivaniševića i gospođe Vanje Halilović) ništa više između gospodina Gorana Ivaniševića i gospođe Tatjane Dragović niie bilo isto, da se gospođa Tatjana Dragović počela ponašati hladno, da se namjerno spriiateljila s Vanjom te da se gospodin Goran Ivanišević nikada nije uspio iskupiti za svoje ponašanje.

Netočno je da su gospodin Goran lvanišević i gospođa Tatjana Dragović imali bračne probleme radi ponašanja gospođe Tatjane Dragović, da je ista imala burno razdoblje u životu, da je delikatno razmjenjivala nježnosti s nogometašem Markom Š¡mićem te da je uslijed navedenog gospodin Goran Ivanišević bio očajan, da je smatrao da mu se gospođa Tatjana Dragović pokušava osvetiti, da su tada biti pripremljeni papiri za razvod i da su danas gospodin Goran Ivanišević i gospođa Tatjana Dragović zajedno radi djece, da su više prijatelji, a manje supružnici i da se ne vole kao prije te da je gospođa Tatjana Dragović ikada prevarila gospodina Gorana Ivaniševića.

Linker
16. travanj 2024 17:08