Instagram
NAJVEĆE LJUBAVI

Tatjana Dragović i Nina Morić - sinovi su njihovi omiljeni muškarci

Poznati modeli i sretne majke Tatjana Dragović (36) i Nina Morić (38) vrlo su aktivne u društvenom i obiteljskom životu, a mnogi će se složiti kako dvije manekenke neodoljivo liče jedna na drugu, a osim toga dijele i zajedničku strast prema mlađim muškarcima te pažnju koju posvećuju svojim sinovima.

Nina tako redovito na Instagramu dijeli zajedničke fotografije sa sinom Carlosom koji je nedavno proslavio svoj dvanaesti rođendan. Ponosna majka objavila je nekoliko fotografija s tuluma na kojemu je uz sina i ona bila glavna zvijezda.

Foto: Instagram

Uspješna manekenka u nekoliko navrata izjavila je kako je sin centar njenoga života i da je sve ostalo sporedno. Iako trenutačno ljubi drugog muškarca – 12 godina mlađeg DJ-a Marca Sirecija, vrijeme i dalje najradije provodi s Carlosom.

Foto: Instagram

Tatjana uskoro očekuje svoje prvo dijete s 13 godina mlađim glumcem i manekenom Vlahom Arbulićem, a u međuvremenu svaki slobodan trenutak provodi sa sinom Emanuelom (6) i kćeri Amber (11) koje ima iz braka s Goranom Ivaniševićem (42).

Foto: Instagram

Slavna manekenka s prijateljima često dijeli fotografije sa sinom, uz koje uvijek nasmiješena Tatjana ima i osobne komentare kojima dokazuje njihovu povezanost i neraskidivu vezu.

Foto: Instagram

Linker
29. travanj 2024 19:05