TURBULENTNA VEZA

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević još se uvijek vole

Hrvatski teniski as prebrodio je turbulentnu bračnu krizu i odlučio se vratiti u tenis – nedavno je objavio da preuzima hrvatski tenis, odnosno sve hrvatske tenisače i selekcije, osim one seniorske, Davis Cup selekcije, piše Jutarnji list.

Povratak tenisu također znači da se Goran Ivanišević oporavio od mučne tabloidne sage koja okružuje njegov brak još od 2008. godine, kada je uhvaćen u preljubu s manekenkom Vanjom Halilović. Nevjenčana supruga Tatjana Dragović izbacila ga je iz zajedničkog doma, mjesecima nisu pričali, a zatim su se, na romantičnom putovanju kroz SAD, ipak uspjeli nekako pomiriti.

Tanja i Vanja kasnije su postale prijateljice, počele su zajedno izlaziti, a Gorana je to užasno ljutilo. “Od te afere ništa više nije bilo isto”, tvrdi izvor, nekadašnji obiteljski prijatelj za Jutarnji list. “Tanja se počela ponašati hladno, namjerno se sprijateljila s Vanjom, a Goran se nikad nije uspio iskupiti za svoje ponašanje”, otkriva.

Kako god, lokalni tabloidi posvećivali su mu kamione papirnatih i internetskih stranica, pratili su svaki njegov korak, a kada su ponovno počele bračne neprilike, ovaj put radi nestašnosti supruge, jedva su dočekali ponovno ga objavljivati na prvim stranicama. Tanja je bila u posebno burnom razdoblju života, fotografirana je u noćnim izlascima i u delikatnoj razmjeni nježnosti s nogometašem Markom Šimićem , iako je kasnije demantirala da se radilo o ljubavnoj vezi, a Goran je sve to u tišini promatrao.

“Bio je očajan”, kaže isti izvor. “Smatrao je da mu se pokušava osvetiti za bol koju joj je on nanio”, tvrdi. Tabloidi su uskoro najavili skori razvod bračnog para, papiri su navodno pripremljeni, a onda su, kao i 2008. godine, otišli na putovanje po Americi i odlučili da se neće službeno rastaviti. Trenutačno su, kažu neki izvori, više prijatelji a manje supružnici, zajedno radi djece, 10-godišnje kćeri Amber i petogodišnjeg sina Emanuela.

Ipak, može ih se često vidjeti u zajedničkim izlascima i po javnim eventima, što je poslužilo za spekulacije da je brak ipak, usprkos svim problemima i međusobnim prevarama, uspio preživjeti. Upućeni tvrde da se, nakon svega, Tanja i Goran ne mrze; rado provode vrijeme zajedno, a intimni su tek povremeno.

“Još uvijek se vole”, tvrdi zajednička prijateljica. “Ne kao prije, ali vole se.”

Veliki tekst o usponima padovima u sportkoj karijeri i privatnom životu Gorana Ivališevića donosi Studio, televizijski prilog Jutarnjeg lista.

Linker
10. travanj 2024 19:07