MEL GIBSON

Tata osmi put

Holivudska zvijezda, glumac i redatelj Mel Gibson (53) potvrdio je glasine da je njegova djevojka, ruska pjevačica Oksana Grigorijeva trudna, a prvo se pohvalio bivšoj supruzi Robyn Gibbson i njihovoj djeci.

-Krajem prošlog mjeseca Mel je okupio svoju djecu u obiteljskoj kući u Malibuu te im priopćio sretnu vijest. Pri tom ih je zamolio da dijete prihvate u obitelj – izjavio je njegov bliski prijatelj.

Nažalost, njegovo sedmoro djece nije dobro prihvatilo vijest o prinovi te su navodno bili jako uzrujani i na kraju su ga upozorili kako će poduzeti korake da bi zaštitili svoju ostavštinu za koju smatraju da je ugrožena.

Par dana prije Uskrsa, Melova supruga Robyn Gibbson, s kojom je u braku 28 godina, podnijela je zahtjev za rastavu braka, a ubrzo se doznalo da par ne živi zajedno već gotovo dvije godine. Američki glumac proslavljen filmom “Smrtonosno oružje” mogao bi u brakorazvodnoj parnici izgubiti gotovo 500 milijuna dolara, ali čini se da ga u ponovno pronađenoj ljubavnoj sreći, ta činjenica nimalo ne zabrinjava.

Gordana Kolanović

Linker
29. travanj 2024 18:08