Sipa/Cropix
ISKRENO O IZGLEDU I BRAKU

Tašt sam i trebalo me je nagovoriti na brak

On se osjeća upravo tako kako ga brojne žene i vide: poželjno, samopouzdano i privlačno. Slavni glumac Matthew McConaughey (44) u novom izdanju magazina GQ priznaje kako je zadovoljan svojim fizičkim izgledom.

– Tašt sam, ali mislim kako je taština dobra stvar i meni je učinila mnogo dobroga – izjavio je slavni glumac i dodao kako ne mora puno paziti na prehranu ili tjelovježbu, nego da svoj dobar izgled duguje genima.

– Moj otac je bio sportske građe i zato sam imao sreće po pitanju izgleda – kaže Matthew koji je ju sretnom braku s modelom Camilom Alves (32) s kojom ima troje djece.

/ © Peggy Sirota/GQ

Iako je danas u sretnom braku, slavni oskarovac priznaje kako je za brak ipak bilo potrebno malo nagovaranja s Camiline strane.

– Nisam se želio oženiti zato jer moram, nego zato što to želim – izjavio je i dodao kako mu je supruga govorila da se mora odlučiti jer ga ona više neće čekati.

– Volim biti suprug i, prije svega, otac. To sam oduvijek želio i smatram kako je muškarac pravi muškarac tek kada postane otac – kaže glumac i dodaje kako je sada puno sebičniji, ali i da istovremeno ima više suosjećanja.

Linker
26. travanj 2024 15:07