Tarik i Lejla Filipović: Naš modni izlet

I nakon pet godina braka zagrebački glumac i njegova supruga spremni su na romantične geste, kao što je odlazak na piknik bez posebnog povoda – za koji ona bira ležernu haljinicu ili trenirku, a on sportski elegantne košulje, koje skida čim se zahukta situacija za roštiljem

Na romantičnom pikniku u zagrebačkoj okolici, na koji je poveo svoju suprugu Lejlu (36), glumac i televizijski voditelj Tarik Filipović (41) s nostalgijom se prisjetio obiteljskih druženja u djetinjstvu na nekoj livadi za koja im nisu trebali posebni povodi.

– Svi smo tada imali više vremena jedni za druge – veli Tarik – i u to je doba, kako volim reći, paradajz imao okus i miris, a ja sam se verao po drveću, što moja djeca, na žalost, ne znaju. Danas sa sinovima Dinom i Armanom najradije odemo na Bundek ili Jarun, a od rekvizita ponesemo nogometnu loptu, mačeve, frizbi…

Nosite li i košaru s hranom?

Tarik: U posljednje vrijeme draži su mi piknici u blizini nekog restorana, premda se ne bih bunio da me netko pozove i na kampiranje.

Kako se volite odjenuti za izlet u prirodu?

Lejla: Ležerno, pogotovo kad sam s djecom, u traperice ili zgodnu trenirku, u čemu mi je udobno i praktično potrčati za njima, sjesti u travu. Tarik: Najdraža mi je odjeća u boji kože – dakle, gol do pasa. Jer moj je idealni piknik kad sam angažiran oko roštilja dok se gajba piva hladi u potoku.

Pročitali ste skraćeni tekst o Tariku i Lejli Filipović. Cijeli intervju potražite u tiskanom izdanju časopisa Gloria (br. 959). Ovdje se možete pretplatiti na PDF izdanje Glorije– u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, no najviše štedite ako se pretplatite na 24 mjeseca.

Linker
19. travanj 2024 11:27