ZVIJEZDE PJEVAJU

Tamara i Ervin otpjevali svoje

Prelazak s plesa na pjevanje za Tamaru Despot nije se pokazao najboljim odabirom. Iako nisu bili najlošiji po ocjenama žirija, plesna prvakinja i njezin pjevački partner Ervin Baučić prvi su ispali iz HTV-ovog showa Zvijezde pjevaju. U večeri posvećenoj soulu i swingu, dobili su čak i pohvale od žirija za vidljivo poboljšanje u usporedbi s prvom emisijom, ali ni to ih nije moglo spriječiti napuste show.

U žiriju je ovaj put bio i Husein Hasanefendić Hus, koji je prošle subote bio odsutan zbog očeve smrti, ali ocjene su bile podjednako raspoređene kao i u prvoj emisiji. Ivana Kindl i Duško Modrinić pobrali su hvalospjeve i osvojili najviše bodova, čak 33, dok su malo lošiji, ali još uvijek vrlo dobar, dojam ostavili Kristina Krepela i Marko Tolja te Dolores Lambaša i Giulianno. Kvartet parova koji bi dugo mogli ostati u showu završava s Draženom Čučekom i Natali Dizdar, koja je pred kamerama zablistala u kratkoj zlatnoj haljini.

Dok su glumci od žirija dobivali pohvale i dobre ocjene, HTV-ovi voditelji bili su prisiljeni slušati kritike žirija. Voditeljica Dnevnika Katja Kušec sa svojim je partnerom Đanijem Stipaničevim napravila korak naprijed, umjesto prošlotjednih 20 osvojili su 21 bod, ali i to je bilo dovoljno samo za posljednje mjesto po ocjenama žirija. Stepenicu iznad njih bili su novinar Mihovil Horvat i Marija Husar, koji su za izvedbu “Amazing Grace” dobili samo 23 boda, ali ih je svojim glasovima od ispadanja spasila publika.

Linker
25. travanj 2024 19:23