KĆERIN BOJKOT

Tamara Ecclestone odbija doći ocu Berniju na vjenčanje

– Bila sam kraj bazena u Dubaiju s dečkom Omarom i mojim vizažistom kad sam na portalu MailOnline pročitala da mi se otac opet ženi – ispričala je Tamara Ecclestone (27) za Daily Mail o šoku koji je doživjela saznavši da se njen otac Bernie (81) zaručio za svoju djevojku Fabianu Flosi (35).

Sam Bernie vijest je objavio na svečanosti na kojoj su bili uglednici poput Simona Cowella i milijardera Sir Phillipa Greena, ali je zaboravio obavijestiti vlastite kćerke.

– Možda me nije htio uzrujati jer je znao da mi neće biti drago – dodala je Tamara, koja je zbog ovog manjka komunikacije odlučila bojkotirati odlazak na vjenčanje, a smatra da će isto učiniti i njena 23-godišnja sestra Petra . Za svog oca kaže da je inače vrlo racionalan čovjek, i iznenadilo ju je ovo “iracionalno” ponašanje.

– Za mene će uvijek biti samo jedna gđa. Ecclestone. Teško mi je vidjeti tatu s nekom drugom ženom. Sestra i ja smo odane majci. Mi smo Tri mušketirke – dodala je Tamara. Slavica je bila udana za Bernija 24 godine, sve do razvoda u 2009.g., kada je dobila oko milijardu od njegovih 2.5 milijardi vrijedne imovine.

– Nije da ne želim da se tata opet oženi. Da nije Fabiana, bio bi netko drugi. Mislim da je muškarcima teže biti samima – opisala je svoje osjećaje i napomenula kako su vjenčanja Berniju više praktične, tehničke stvari nego životne ceremonije.

– Mama Slavica nije imala veliko vjenčanje, nije imala vjenčanicu, nije imala proslavu. Smatram da ni sada tata ne smatra da su zaruke s Fabijanom nešto posebno, već više tehnikalija – dodala je Tamara.

Linker
28. travanj 2024 04:14