SRETNA GOSPOĐA

Tajno vjenčanje Megan Fox na Havajima

Udat ću se kada budem imala 44 godine – kazala je nedavno u jednom intervjuu holivudska glumica Megan Fox , zvijezda filma “Transformeri”, no isto tako priznala je da često zna lagati novinarima, a ispostavilo se da je i odgovor na pitanje o vjenčanju također bila laž.

Naime, samo mjesec dana nakon što se drugi put zaručila za glumca Briana Austina Greena , nekadašnju zvijezdu teen serijala “Beverly Hills 90210”, seksi glumica kazala je sudbonosno “da” na tajnoj ceremoniji na Havajima. Glumačko-ljubavni par vjenčao se u tajnosti, pa su njihovom izmjenjivanju životnih zavjeta prisustvovali samo najbliži prijatelji.

– Ne vjerujem da su to planirali. Činilo se da se u jednom trenutku odlučili to napraviti – kazao je neimenovani izbor američkom magazinu Star.

Megan Fox i Brian Austin Green započeli su svoju ljubavnu vezu prije šest i pol godina, a trebali su se vjenčati u veljači ove godine. No, par mjeseci prije sretnog dana sve su otkazali i prekinuli vezu. Ipak, ljubav je bila jača od nesuglasica te su se prije par mjeseci pomirili i shvatili da žele zajednički život.

Za oboje je to prvi brak, a glumac iz prethodne veze s glumicom Vanessom Marcil ima osmogodišnjeg sina.

Linker
26. travanj 2024 06:26