EKSKLUZIVNO

Tajno vjenčanje Ane Maras

Ono što je proljetos najavila, to je 12. kolovoza i učinila – glumica Ana Maras (31) udala se za svog odabranika, Šveđanina Johna Harmandera (31), daleko od očiju hrvatske javnosti. Zvijezda serijala “Larin izbor” i kreativni direktor jedne reklamne agencije otputovali su na neutralni teren, u Las Vegas, i uplovili u bračnu luku u jednoj od brojnih kapelica za ekspresna vjenčanja. Doduše, oni su odabrali Little Church of West, koja se tom djelatnošću bavi još od 1942., i u kojoj su “da” rekli i mnogi poznati holivudski parovi, poput svojedobno Angeline Jolie i Billyja Boba Thorntona.

– Brak nam sigurno neće donijeti neke velike promjene, kad već dugo živimo zajedno. A zašto se onda udajem? Zato jer za sve u životu postoji pravi trenutak, a sada je u mojem došlo vrijeme za nešto tako lijepo – rekla je Ana proljetos, kad je odlučila reći “da” Johnu Harmanderu, koji je zbog nje došao živjeti u Hrvatsku.

Ines Stipetić

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Cijelu priču o tajnom vjenčanju Ane Maras pronađite u tiskanom izdanju tjednika Gloria (br. 920) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
30. travanj 2024 04:08