U AGONIJI

Sylvester Stallone: Nema veće boli od ove

Slavnog glumca Sylvestera Stallonea (66) prije nekoliko dana je zatekla velika tragedija kada je njegov sin Sage (36) pronađen mrtav u svom stanu. Glumac je za internetski portal TMZ izjavio kako je shrvan smrću svog sina i želi da nagađanja i sumnjiva izvješća u medijima prestanu.

– Nema veće boli nego kad roditelj izgubi dijete i zato molim ljude da poštuju uspomenu na mog talentiranog sina i suosjećaju s njegovom majkom Sashom. Ovaj bolni gubitak osjećat ćemo do kraja naših života. Sage je bio naše prvo dijete i centar našeg svemira i skromno vas sve molim da dušu mog sina i uspomenu na njega ostavite na miru – reagirao je Stallone na brojne napise koji su se pojavili u medijima, međutim, glumčeva izjava isprovocirala je reakciju unutar njegove obitelji.

Stalloneov nećak Ed Filliti (18) napao je preko Facebooka ujakovu sadašnju ženu i napisao kako je ona kriva za raspad Sageove obitelji, a Sylvester je kriv za njegovu smrt. Kada ga je sin nedavno nazvao kako bi mu čestitao rođendan, glumac nije imao vremena javiti se, a sudeći po onome što je nećak napisao, takvo ponašanje je bilo učestalo. Optužio je slavnog glumca da je zanemarivao sina, dok je Sage samo trebao oca.

Linker
23. travanj 2024 20:47