AFP/Cropix
18 GODINA U BRAKU

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - ljubav koja traje 27 godina

Slavni glumac i producent iza sebe ima dva propala braka, ali treći je bio pun pogodak – on i Jennifer Flavin u braku su punih 18 godina, a da su još uvijek zaljubljeni pokazali su na crvenom tepihu u Los Angelesu.

Sylvester Stallone (69) i Jennifer svoju su vezu započeli 1988. godine, godinu dana nakon njegovog razvoda od Brigitte Nielsen.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Mnogi im nisu predviđali uspjeh s obzirom da je slavni glumac tada već imao dvije bivše žene. U dobi od 28 godina oženio se s Sashom Czack s kojom je dobio sva sina – Sagea koji je preminuo 2012. u 37 godini života i Seargeona, kojem je u ranoj dobi dijagnosticiran autizam.

Njihov brak potrajao je deset godina – do 1985., a iste godine Sylvester je oženio 17 godina mlađu Brigitte, no brak s njom nije potrajao ni pune dvije godine.

Sylvester i Jennifer zbog toga nisu žurili s brakom – vjenčali su se 1997. godine, nakon što su bili u vezi punih devet godina. Par zajedno ima tri kćeri – Sophiju, Sistene i Scarlet koje im se rado pridruže na crvenom tepihu, a Sistene je krenula koracima svoje majke i snimila editorijal za Teen Vogue.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Linker
23. travanj 2024 09:49