Tom Dubravec / CROPIX / INSTAGRAM
30 DANA OPUŠTANJA

Svjetsko prvenstvo na drugačiji, "ženski" način

Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu može biti odličan povod da vrijeme koje će vaša snažnija polovica provesti ispred televizora, vi iskoristite samo za sebe.

Razmislite o stvarima koje vas vesele i iskoristite 30 dana za aktivnosti u kojima ćete uživati i veseliti im se jednako kao što će se navijači veseliti postignutim golovima.

Osnovi pojmovi Svjetskog nogometnog prvenstva: Brazil, dobar trening, veliki ekran, opuštanje i dobro društvo mogu biti i vaše aktivnosti, ali na samo malo drugačiji način.

Društvo

Izađite s prijateljicom na večeru ili prošećite s mamom – sjetite se nekoga s kime se dugo niste susreli i iskoristite vrijeme za izgradnju i njegovanje odnosa do kojih vam je stalo, a za koje niste imali dovoljno vremena.

Opuštanje

90 minuta znoja na terenu, za vas može značiti 90 minuta spa užitka. Napunite kadu vrućom vodom, okružite se opuštajućim mirisima i glazbom. Iskoristite vrijeme za piling tijela i njegu licu te omiljeno štivo.

Veliki ekran

Zaputite li se u kino za vrijeme nogometne utakmice, postoji velika vjerojatnost da ćete dvoranu imati samo za sebe. Opskrbite se omiljenim grickalicama i tekućinom, odaberite filmski žanr koji vas veseli i uživajte.

Trening

Mjesec dana posvećenih nogometnim utakmicama, grickalicama i pivu – kod snažnije polovice može rezultirati kojim kilogramom viška. Vi to vrijeme iskoristite na obrnuti način i krenite s ozbiljnijom tjelovježbom; trčanjem ili teretanom.

Brazil

Kad Svjetsko nogometno prvenstvo završi, Brazil će zasigurno nedostajati vašoj snažnijoj polovici. Ovih mjesec dana iskoristite kako biste naučili koju brazilsku riječ ili kratku koreografiju sambe i iznenadite ga.

Linker
26. travanj 2024 01:13