IZA KULISA SUPERTALENTA

Svi su se htjeli igrati s Lennyjem

Iako nije ušao u finale Supertalenta – žiri je zeleno svjetlo dao plesnoj skupini Step by Step – zvijezda treće polufinalne emisije talent showa Nove TV bio je 4-godišnji bubnjar Lenny Damijanić iz Žminja, kojeg je na gitari i harmonici pratio tata Dejan, član benda Net Express, a inače po zanimanju poštar. Svi su se, naime, željeli fotografirati i poigrati s njim, no on je poput živog srebra trčkarao iza pozornice. Naravno, nakon što se naspavao, propustivši proglašenje finalista.

– Lenny nije tužan, njemu je sve ovo samo igra – rekla je njegova mama Olivera, voditeljica wellness centra. Žiri, međutim, nije bio sasvim suglasan u odluci treba li dječačić proći ili ne pa je preglasavanjem odlučio da će u daljnje natjecanje steperi iz Zagreba. Jasminka Zajec, voditeljica plesnog centra Step by Step, i koreografkinja Linda Valjalo nisu željele otkriti što će prirediti za idući nastup, ali najavljuju nešto potpuno drugačije od onog što smo vidjeli u showu. Za slavlje neće imati mnogo vremena jer već danas navečer putuju u njemački grad Riesuna na svjetsko prvenstvo u stepu i showdanceu. Nadaju se dobrom plasmanu s obzirom da su prije 2 godine bili viceprvaci svijeta.

U finale idu Tihomir Bendelja i Step by Step

Na trećoj polufinalnoj večeri Supertalenta najviše simpatija publike i žirija (posebno Nine Badrić koja je odjenula crnu haljinu Jil Sander iz vlastitog ormara) osvojio je, pak, 15-godišnji tvirlingaš Tihomir Bendelja iz sela Hrženice pokraj Ludbrega. Mladić, kojeg su žongliranjem sa štapovima zarazile starije sestre Katica i Marijana, glatko je ušao u finale. U studiju su za njega navijale kolege iz 1E razreda Gospodarske škole Varaždin, mama Lidija, domaćica, a pred malim ekranima simpatija čije ime još ne želi otkriti.

– Reći ću samo da je riječ o jednoj djevojci iz Varaždina – kaže Tihomir.

No, zato je svoju djevojku pokazao iluzionist Luka Vidović, koji svakog petka dolazi u studio Zagrebačkog velesajma. Prati ga djevojka Sanja Madić, vlasnica frizerskog salona Freeze.

– Zajedno smo četiri godine i jako se volimo – priznaje Luka.

Damir Leljak

Linker
18. travanj 2024 00:00