HOLIVUDSKI LJUBIMCI

Svi su ludi za psićima

Osim modnih dodataka, u Hollywoodu glumačke zvijezde prate novi trend i kada su u pitanju minijaturni kućni ljubimci. Možda je pristupačnost i šarm malenih pasa u celebrity krugovima osvijestio upravo američki glumac Mickey Rourke, proslavljen ulogom života u drami “Hrvač” redatelja Darrena Aronofskog. On je, naime, u nizu intervjua tvrdio kako su mu upravo njegovi maleni najbolji prijatelji, psići pasmine čivava, u više navrata spasili život i bili podrška u najtežim trenucima.

– Loki je bio ljubav mog života – izjavio je na dodjeli Oscara glumac, koji je na crvenom tepihu nosio medaljon sa slikom svog preminulog psa, dugogodišnjeg prijatelja Lokija.

Njegovim primjerom povele su se brojni slavne osobe. Glumica Christina Ricci, odvela je u dugu šetnju svoju novu ljubimicu, kujicu nazvanu Rose. Zvijezda filma “Čudovište” uživala je ovaj vikend, zabavljajući se i noseći malenog štenca ulicama Los Angelesa.

Za razliku od raznježene Ricci, atraktivna britanska glumica Kate Beckinsale, akcijska heroina filmova “Van Helsing” i “Underworld”, pokazala je da je odrješita u dresuri razigranog ljubimca kojeg je prošetala Santa Monicom. Ipak, nakon nekog vremena, uzela je u naručje psića i nosila ga na povratku do kuće.

Trudna brazilska manekenka Gisele Bundchen, koja u prosincu očekuje svoje prvo dijete sa suprugom Tomom Bradyjem, dozvolila je dvogodišnjem posinku Johnu da pazi na jorkširsku terijericu Vidu, tijekom šetnje u Bostonu. Atraktivna Gisele posebno je oprezna što se tiče svoje voljene ljubimice, pošto je Vida već bila upletena u skandal koji se odvio 2004.

Te godine kujica je nestala a očajna manekenka raspisala je nagradu od 5,000 dolara za njezin sretan povratak kući. Mladi američki par pronašao je Vidu u blizini Los Angelesa te su je doveli vlasnici. Iste večeri uhićeni su i privedeni u policijsku postaju zbog manekenkine prijave da su zapravo oni oteli kujicu zbog nagrade. Iako su brzo pušteni iz pritvora, obećanu nagradu ipak nisu primili.

Linker
19. travanj 2024 21:54