FETIŠ NA POLITIČARE

Svi slavni ljubavnici Carle Bruni

Politička biografkinja Valerie Benaim napisala je knjigu “Carla i Nicolas: prava priča” u kojoj razotkriva sve ljubavnike Carle Bruni (44), a najviše kontroverzi izazvala je njezina dosad neotkrivena kratkotrajna avantura s francuskim ministrom vanjskih poslova Laurentom Fabiusom (65)

– Veza je bila kratka, ali veoma strastvena i sigurno ćemo sada kada je otkrivena, čuti još mnogo o njoj. Kolege gospodina Fabiusa su bili veoma diskretni oko svega, a Carla je bila naviknuta na održavanje tajnih afera – rekao je izvor britanskom Dailymailu. Čini se kako Carla ima poseban fetiš na političare budući da dio njezine ljubavne prošlosti čini i Luc Ferry (61) bivši ministar obrazovanja, a za Nicolasa Sarkozyja (57) se udala u vrijeme kada je bio francuski predsjednik.

Bivša manekenka hodala je i sa Mickom Jaggerom (68), a najskandaloznija njezina veza je ona s filozofom Raphaelom Enthovenom s kojim je počela spavati dok je još bila u vezi s njegovim ocem Jean-Paulom Enthovenom. Međutim, kada je postala prva dama, Carla se pretvorila u odanu i konzervativnu suprugu i majku.

Linker
25. travanj 2024 02:15