Reuters/EPH
KOJA JE NJEGOVA TAJNA

Svi pričaju o nevjerojatno mladolikom Bradu Pittu

Slavni glumac pridružio se Ryanu Goslingu na dodjeli Zlatnih globusa kako bi zajedno predstavili svoj novi film The Big Short, ali film i popularnog kanadskog glumca zasjenio je nevjerojatno mladolik 52-godišnji glumac.

Brad Pitt izazvao je pomutnju na društvenim mrežama jer, kako su mnogi primijetili, izgleda 20 godina mlađe. Suprug Angeline Jolie prošlog je mjeseca proslavio 52. rođendan, ali na pozornici je izgledao kao vršnjak 35-godišnjeg Ryana Goslinga.

Reuters/EPH

FOTO: Reuters/EPH

Gledatelji su ubrzo primijetili da Brad izgleda jednako kao 1998. godine, kada je snimio film Upoznajte Joea Blacka, a mnogi su ga prozvali Benjaminom Buttonom – likom koji stari unazad.

Brad je nedavno otkrio kako je tajna njegovog mladolikog izgleda u tome što ima mnogo ljubavi u životu – obožava svoju suprugu i njihovo šestero djece, ali je dodao i kako u svemu treba biti umjeren.

I dok je većina hvalila njegov izgled, dio gledatelja zapitao se je li tajna njegove mladolikosti u estetskim zahvatima, o kojima se pričalo i prije par godina, a šuška se kako glumac redovito odlazi na tretmane botoksom.

Podvrgavanje plastičnim operacijama i korištenje botoksa nije ništa neuobičajeno u Hollywoodu – brojni muškarci podvrgnuli su se estetskim zahvatima, a mnogi su i priznali da svoj izgled duguju upravo botoksu i filerima. Među ljubiteljima tih tretmana su Simon Cowell i David Hasselhoff, a mnogi liječnici tvrde kako im nisu odoljeli ni George Clooney, Steve Martin, Clint Eastwood pa čak ni Tom Cruise.

Linker
26. travanj 2024 13:09