Instagram
NAKON ROĐENJA KĆERI IZGLEDA SJAJNO

Svi hvale Blake Lively - humana i svestrana

Glumica koja je krajem prošle godine rodila djevojčicu, koja je prvo dijete njoj i njenom suprugu, glumcu Ryanu Reynoldsu (38), pokazala je kako nakon što je postala majka jednostavno blista.

Blake Lively (27) podijelila je nekoliko fotografija na društvenim mrežama, a na jednoj pozira sa slavnim fotografom Mariom Testinom, kojeg smatra i prijateljem.

Kraj fotografije glumica je napisala: ‘Jedan i jedini’ iskazujući svoje obožavanje jednom od najpoznatijih fotografa slavnih s kojim je često surađivala.

Foto: Instagram

Glumica je objavila i fotografiju sa ženama iz organizacije My Life My Choice koja se bori protiv seksualne eksploatacije adolescentica i trgovine ženama s kojom surađuje i koju podržava.

Foto: Instagram

Za lijepu glumicu koja se proslavila ulogom u tinejdžerskoj seriji Gossip Girl u kojoj je igrala šest sezona prijatelji i suradnici imaju samo riječi hvale te ističu njenu svestranost, humanost i pozitivan duh, koji je kažu, još jači otkada je postala majka.

Blake je 2014. pokrenula lifestyle stranicu Preserve i uključena je u rad mnogih humanitarnih udruga.

Ryan Reynolds (38) s kojim je u braku od 2012. nedavno je izjavio kako on i njegova supruga od rođenja kćeri jako malo spavaju, ali da su presretni što su postali roditelji jer im je to bila velika želja.

Linker
26. travanj 2024 11:50