Sipa/Cropix / SIPA
MOGLO BI JOJ PROMIJENITI ŽIVOT

Svi govore o Jennifer Aniston, ali ovoga puta ne o njenom ljubavnom životu

Popularna Prijateljica opet se našla u središtu pozornosti, ali ovoga puta ne zbog svog ljubavnog života već zbog svoje nove uloge koja bi joj, prema mišljenjima mnogih upućenih, mogla promijeniti život i karijeru.

Naime, sve su glasnija šuškanja da će Jennifer Aniston (45) za svoju ulogu u filmu Cake biti nominirana za Oscara, a najoptimističniji joj i predviđaju da bi mogla dobiti svoj prvi zlatni kipić.

Glumica koja je nakon uloge Rachel u kultnoj humorističnoj seriji Prijatelji glumila u niz romantičnih komedija te ostvarila najuspješniju karijeru od svih iz popularne šestorke, u filmu Cake glumi ženu koja se bori s bolešću i ovisnošću, a u filmu se i fizički znatno preobrazila.

Glumica je već primila hvalospjeve za svoju ulogu na Toronto Film Festivalu i to od kritičara i publike koja je nakon premijere filma Jeninu izvedbu popratila pljeskom i ovacijama što je glumici izmamilo suze na oči.

Glumica je svoju ulogu opisala kao kompleksnu i mučnu, ali istodobrno i prekrasnu te kako je bila potpupno spremna na takav glumački izazov te ga je s lakoćom odradila.

– Ta uloga jednostavno mi je bila suđena. Takav sam osjećaj imala cijelo vrijeme – rekla je Jennifer za ulogu u filmu Cake koji dolazi u kina u siječnju 2015.

Linker
24. travanj 2024 00:03