MODNI VREMEPLOV

Sve transformacije Jelene Popović Volarić

Glumica Jelena Popović Volarić javnost je zaintrigirala 2004. godine, zaigravši ulogu plahe i nježne Dore Jurak, u prvoj hrvatskoj sapunici „Villa Mariji“. Tada 24-godišnja Jelena Veljača, studentica Akademije dramskih umjetnosti u Zagrebu, pažnju je privukla velikim plavim očima te dugačkim plavim uvojcima. Iako vrlo lijepa, mlada glumica doimala se poput drage djevojke iz susjedstva koja se odijevala poput većine njezinih vršnjakinja. No nekoliko godina kasnije, Jelena Popović Volarić, glumački posao zamijenila je scenarističkim a od ljepuškaste djevojke preobrazila se u pravu modnu ikonu.

Najprije je svoju dugačku zlatno plavu kosu zamijenila kraćom vamp frizurom u pepeljasto plavoj nijansi, decentnu šminku zamijenila izražajno našminkanim očima i usnama, a ormar s odjećom napunila profinjenim komadima s potpisom.

Jelena Popović Volarić često se pojavljuje na listama najbolje odjevenih Hrvatica, i to na samom vrhu, a njeno lice krasilo je naslovnice gotovo svih ženskih i modnih časopisa.

MODNI VREMEPLOV: Nina Badrić Indira Vladić Ivana Vrdoljak – Vanna

Linker
26. travanj 2024 06:46