MODNI VREMEPLOV

Sve frizure Julije Roberts

Da dugačka crvena kovrčava kosa omogućuje da svima ostanete u pamćenju, najbolje može posvjedočiti holivudska zvijezda Julia Roberts. Naime, pojavivši se početkom 90-ih u filmu “Zgodna žena”, glumica je čarobnim osmjehom i bujnom crvenom kosom, očarala miljenika žena Richarda Gerea , ali gledatelje diljem svijeta. Tijekom godina, od glumice koja je za ulogu u spomenutom filmskom hitu dobila tek 300 tisuća dolara, Julia je dogurala do astronomskih 25 milijuna dolara po ulozi te postala jedna od najplaćenijih glumica Hoollywooda.

Na svojem putu od mlade talentirane glumice do holivudske zvijezde, glumica nagrađena Oscarom 2000. godine za ulogu u filmu “Erin Brokovich”, nije se bojala eksperimentirati sa svojim stilom. Naprotiv, kosu je u nekoliko navrata skraćivala, posvjetljivala i potamnjivala.

Danas majka troje djece, četverogodišnjih blizanaca Hazel i Phinnaeusa te dvogodišnjeg sina Henryja, 42-godišnja Julia Roberst više nema bujnu riđu kosu, već ju je zamijenila nježnijim plavim uvojcima, no i dalje je – neodoljiva.

Linker
24. travanj 2024 13:45