HRVATSKA TRAŽI ZVIJEZDU

Svađa Tonyja i Anđe Marić zasjenila kandidate

Članovi žirija Tony Cetinski i Anđa Marić zasjenili su u posljednjoj emisiji natjecatelje showa Hrvatska traži zvijezdu. Njihova sitna podbadanja, tijekom večeri postajala su sve otvorenija da bi kulminirala nakon nastupa Petra Brkljačića , kojega je Tony upitao “je li straight”.

– Ovakvim pitanjima nema mjesta u ovom showu. To je privatna stvar – okomila se Anđa Marić na Tonyja, koji se nije mogao suzdržati te joj je poručio da mu se “makne s kursa”.

– Uživaj u tvojoj posljednjoj sezoni u ovom showu – poručio je predsjednik žirija nedavno rastavljenoj pjevačici te se nakon toga demonstrativno dignuo od stola u otišao u publiku. Kasnije se vratio na svoje mjesto, pa je ostalo pitanje koliko je njihova svađa stvarna, a koliko samo dio showa.

Zbog svega toga pomalo su u stranu stavljeni nastupi natjecatelja, koji su se ovaj put na pozornici “borili” s domaćim hitovima.

Maja Malić pjevala je “Rock Me Baby” grupe Riva, Vilibald Kovač “Fridu” Psihomodo Popa, a Adrijana Baković pjesmu Zorice Kondže “Zar je voljeti grijeh”. Jurica Gorša ovaj put se pojavio bez brade i brkova te je otpjevao “Treba imat dušu” Atomskog skloništa, dok je Duje Stanišić oduševio žiri izvedbom pjesme “Ćale moj” Vice Vukova.

Rockerski stav zadržao je Juraj Jurlina pjesmom “Budi moja voda” grupe Laufer, dok je Kim Verson bila standardno dobra pjevajući “Singin’ rock and roll” Stijena. Petar Brkljačić je, pak, odabrao Olivera Dragojevića i njegovu pjesmu “Nedostaješ mi ti”, ali u suvremenijoj izvedbi.

Jedan od bolji nastupa imala je Helena Hunčaga s obradom pjesme “Ja sam lažljiva” grupe Denis & Denis, no publici se nije toliko svidjela te je 16-godišnjakinja završila svoju avanturu u showu Hrvatska traži zvijezdu.

Linker
26. travanj 2024 03:38