IVANA TRUMP

Svađa prije vjenčanja

Raskošno vjenčanje američke poduzetnice češkog podrijetla Ivane Trump (59) i 24 godine mlađeg talijanskog poduzetnika Rossana Rubicondija, prošli tjedan u klubu Mar-a-Lago u Palm Beachu, uz trošak od oko tri milijuna dolara, imalo je nimalo romantičan prolog: samo tri tjedna ranije policija je zaprimila poziv za pomoć iz njezinog doma u Palm Beachu.

Zapisnik tog poziva prenijele su neke agencije, a iako su neki dijelovi zacrnjeni, jasno je da se par žestoko posvađao. Da sve bude bizarnije, to je bio drugi poziv policiji s iste adrese taj dan. Prvi je uputio Rubicondi, dok je njegova draga još spavala, ali se ne zna što ga je toliko uznemirilo da je zatražio policijsku pomoć. Dva sata kasnije i ona je nazvala broj 911. Budući da policijskom službeniku nije bilo jasno zašto ga zove, zamolio ju je da se smiri i objasni mu što se događa. ‘Pitate me što se događa? Želim da moj dečko ode iz moje kuće i treba mi pomoć policije. Veoma je ljut i želim da se policija vrati ovamo’, rekla je, a potom se čulo kako viče na Rubicondija i govori mu neka se gubi iz njezine kuće. ‘Samo ostanite mirni i ne prekidajte vezu. Policija je na putu prema vama, a ja ću do tada ostati uz vas’, umirivao ju je policajac.

Razgovor su prekinuli tek kad mu je ona potvrdila da su pristigli policajci iz patrole. Ne zna se što je dalje bilo, niti što je uzrokovalo svađu, no tri tjedna poslije nasmijani i sretni pojavili su se u Mar-a-Lagu, pred petstotinjak gostiju, među kojima su bili i mladenkin prvi i drugi suprug, Čeh George Syrovatka i njujorški magnat Donald Trump. Od bivših muževa nije bilo samo Riccarda Mazzucchellija, no brak s njim ionako je trajao manje od dvije godine. Valjda će četvrti biti dulji.

Linker
16. travanj 2024 11:54