SALMA HAYEK

Susret s duhom

Meksička glumica Salma Hayek uvjerena je da njezina kći Valentina vidi duhove. Zvijezda filmova “Od sumraka do zore” i “Frida” misli da 16-mjesečna kćerkica, koju je dobila u vezi s francuskim poduzetnikom Françoisom-Henrijem Pinaultom, može komunicirati s onostranim bićima, te je priznala da ju je njezino ponašanje veoma preplašilo.

-Prošle noći Valentina je vidjela duha. Sigurna sam u to. Probudila se naglo, zagledala u jedno mjesto i počela ponavljati “No no no no, au revoir!”, što znači “Do viđenja” na francuskom. Cijelo vrijeme uporno je gledala u jednu točku, ali tamo nikoga nije bilo. Toliko sam se uplašila da sam i ja rekla: “Do viđenja, tko god da si i odlazi!”. Pretpostavljam da je probala pozdraviti duha na različitim jezicima da ustanovi koje je nacionalnosti, kako bi što prije otišao. Bilo je zastrašujuće! – otkrila je u TV emisiji The Rachel Ray Show.

Majčinstvo je očito pobudilo intenzivne zaštitničke osjećaje kod holivudske zvijezde. Naime, nedavno je svijet obišla snimka Salmina boravka u Sierra Leoneu za vrijeme dobrotvorne misije. Na snimci 42-godišnja glumica doji afričkog dječačića.

-Njegova majka ostala je bez mlijeka, a on je bio jako gladan. Ja sam još imala mlijeka od dojenja Valentine pa sam ga nahranila. Odmah se umirio i prestao plakati – objasnila je glumica.

Gordana Kolanović

Linker
05. svibanj 2024 22:57