LOŠA IZOLACIJA

Susjeda godinu dana prisluškivala Idu Prester

U iskrenoj kolumni, koju vodi u Glasu Istre, televizijska voditeljica Ida Prester prisjetila se svojih podstanarskih dana. Uz uobičajene žalopojke, kakve izgovaraju svi koji su morali proči kroz to iskustvo, vođa grupe Lollobrigida posebno je istaknula jedno neugodno iskustvo, kada joj je ujutro na vrata pokucala susjeda, koju do tada nikada nije vidjela, i priznala joj da već godinu dana prisluškuje svaku njezinu riječ.

Naime, njezin tadašnji podstanarski stan imao je izrazito lošu zvučnu izolaciju, pa su se sve njezine svađe, vicevi, emotivne drame i ljubavni zanosi jasno čuli i u stanu ispod njezinog.

– Trpila sam prije par dana kad si s frendicama do 3 ujutro umirala od smijeha dok ste pričale o tjelesnom u srednjoj, ne znam na čem ste bile, ali ovo noćas je stvarno previše. Ja radim svako jutro od 7. Noćas mi nisi dala spavati do 5! Ok, dečko ti je izašao na cugu s bivšom i nije ti rekao, al možete to riješiti za vikend kad dođe, ne preko telefona usred noći! – prigovorila je ljutita djevojka mladoj voditeljici. A kada se Ida počela ispričavati kako zna da ponekad glasno priča, susjeda joj je samo šeretski odgovorila:

– I ne samo dok pričaš.

U roku od dva tjedna, voditeljica je promijenila stan, no njezine tajne ipak su počele curiti u javnost.

Cijelu kolumnu pročitajte u Glasu Istre.

PROČITAJTE VIŠE: Ida Prester: Molim dečka da me ostavi Ida razočarana, Ilinčić između smijeha i plača On se tako dobro ljubi

Linker
25. travanj 2024 11:19