KATOLIČKI ODGOJ

Suri Cruise zaobilazi scijentologe

Nakon što su odlučili ostatak godine provesti u Massachusettsu, slavni glumački par Tom Cruise (47) i Katie Holmes (30) posvetili su se planiranju odgoja njihove trogodišnje kćerkice Suri Cruise. Supružnici su se preselili u Boston kako bi obitelj bila na okupu dok pater familias snima novi projekt, triler-komediju “Wichita” s Cameron Diaz.

A par koji je – osim po hit-filmovima – poznat i po pripadništvu scijentološkoj vjeri, napravio je neobičan zaokret u svojim uvjerenjima te su upisali malenu Suri u katolički vrtić u Bostonu.

Iako se Katie Holmes preorijentirala u scijentološke redove nakon što je započela vezu s Cruiseom 2005., glumica proslavljena ulogom u tinejdžerskom serijalu “Dawson’s Creek” inzistira na tome da njihova kći pohađa iste škole koje je pohađala i ona u djetinjstvu, navedeno je u časopisu Daily Mail.

Tom Cruise na snimanju filma “Wichita”:

Zaposlena obitelj, osim na rad i planiranje, odvaja sasvim dovoljno vremena i za igru s kćerkicom, pa su tako preko vikenda viđeni u lokalnom parku kako se zabavljaju u igri lovice i skrivača.

Popularna trogodišnjakinja redovito je žrtva paparazza u Bostonu, a nedavno je zabilježen i njen prvi izlet u svijet visoke mode kad se pojavila u glamuroznim svjetlucavim cipelama s visokim potpeticama.

Linker
25. travanj 2024 18:37