MODNI PAR

Supermodel Anja Rubik udala se za srpskog kolegu

Jedna od najtraženijih supermodela na svijetu, 26-godišnja Anja Rubik , uzela je predah između mnogobrojnih snimanja za brandove kao što su H&M, Fendi, Giuseppe Zanotti i dr., te se u simpatičnom mjestašcu Deia na španjolskom otoku Majorca prošli vikend udala za svog dugogodišnjeg dečka, srpskog modela Sašu Kneževića (30).

Na romantičnom vjenčanju mladenka je nosila bijelu haljinu Pucci, koju je za nju sašio krerativni direktor branda i bliski prijatelj Peter Dundas. Svilena haljina otkrila je dugačke osunčane noge koje su joj svakako pomogle da si osigura brojne poslove i kampanje za poznate brandove. A kao svaka prava mladenka, nosila je i veo.

Anjinu vjenčanicu možete pogledati ovdje.

Modni par zaručio se uoči Božića prošle godine, a Saša je svoju djevojku zaprosio u Beču, gdje je i odrastao uz svoju obitelj. Anja i Saša zajedno su se pojavljivali u brojnim reklamnim kampanjama, uključujući one za ženski miris DKNY i marku Gap, a za rusko izdanje Vougea snimili su modni editorijal ‘Road to California’, za kojeg su se pustinjom provozali u vintage Cadillacu.

Ako tako nastave, sasvim je sigurno da ih očekuju uspješna karijera i brak.

Linker
26. travanj 2024 01:21