10 NAJVEĆIH HITOVA

Super zagrijavanje za veliku koncertnu turneju uz CD Jutarnjeg lista

Jedan od najvećih rock bandova s ovih prostora Bijelo dugme nastavlja slavnje 40 godina karijere velikom koncertnom turnejom po Hrvatskoj.

Na koncertima sudjeluju osnivač i autor pjesama Bijelog dugmeta legendarni Goran Bregović te zadnji pjevač Alen Islamović s njihovim Orkestrom i brojnim gostima iznenađenja. Slavljenička koncertna turneja nastavlja se koncertom 27. studenoga u Rijeci, 28. studenoga u Zagrebu, zatim 4. prosinca u Splitu da bi završila koncertom 19. prosinca u Osijeku.

Jutarnji list se priključio proslavi 40. rođendana Bijelog dugmeta na način da svojim čitateljima ponudi CD s deset najvećih hitova ovoga banda koji je u prodaji od danas po iznimno povoljnoj cijeni – za samo 9,90 kn.

Na CD „Ko ne poludi taj nije normalan se nalazi izbor najpopularnijih pjesama: Ipak, poželim neko pismo; Ružica si bila sada više nisi; Zar ne vidiš da pravim budalu od sebe; Meni se ne spava; Zamisli; Ćiribiribela; Napile se ulice; Lipe cvatu, sve je isto ko i lani; A i ti me iznevjeri; Đurđevdan je, a ja nisam s onu koju volim.

Poslušajte ovaj CD u izdanju Croatia recordsa i prisjetite se nekih od najboljih pjesama. Neka to bude uvod u super zagrijavanje za skori koncert u Zagrebu i ostalim gradovima u Hrvatskoj. CD možete kupiti na svim prodajnim mjestima za 9,90 kuna.

Linker
25. travanj 2024 12:01