Dustin Gaffke / Flickr
OSTANITE SVOJI

Stvari koje nikada ne biste trebali učiniti zbog ljubavi

Konačno ste upoznali ljubav svog života. Sve je savršeno i čini vam se kako se odlično nadopunjujete. Odgovarate si u mnogim stvarima, a one u kojima se razlikujete – polako se mijenjaju.

Razmišljate kako vaša snažnija polovica možda ipak ima pravo kada kaže da vam duge haljine ne pristaju ili da bi bilo odlično zajedno krenuti na karting koji on toliko obožava.

Ukoliko pristanete na brojne kompromise, uskoro biste se mogli suočiti s nedostatkom zadovoljstva jer ste sve svoje vrijeme podredili njemu i njegovim interesima.

Donosimo popis stvari koje nikako ne biste trebali učiniti zbog ljubavi.

Tetovirati se

Tetovaža s njegovim imenom nije najbolja ideja. Iako bi vaša ljubav mogla potrajati vječno, mogla bi kroz neko vrijeme i završiti pa će vam ostati neželjena uspomena kao što se to dogodilo Tonyju Cetinskom ili Melanie Griffith.

Zaboraviti prijatelje

Mnogi nakon što upoznaju svoju novu savršenu polovicu, u potpunosti zaborave na prijatelje. Međutim, važno je postići ravnotežu i posvetiti se i jednom i drugom odnosu. U nekoj životnoj fazi partneri dolaze i prolaze, ali prijatelji ostaju.

Baviti se njegovim hobijima

Svakako biste trebali isprobati nešto prema čemu je vaš partner strastven, ali to nikako ne biste trebali pretvoriti u svoju omiljenu aktivnost samo kako biste više provodili vremena zajedno. Vi imajte vrijeme za sebe, a on za sebe.

Promjeniti prehranu

Vi ste vegetarijanka, a on obožava ćevape? Razmišljate kako bi možda bilo zgodno vratiti se mesu i uživati u obilnim večerama? Prehranu nikada ne biste trebali mijenjati ni zbog koga osim sebe.

Promijeniti modni izričaj

Vaš novi partner ne voli duge haljine ili tajice pa razmišljate da ih izbacite iz ormara? Razmislite još jednom i ne pristajte na nikakvu vrstu ucjene. Ako vas voli, voli vas zbog onoga što vi jeste, a ne onoga što nosite. Odjeća je dio vašeg osobnog identiteta.

Linker
25. travanj 2024 16:28