MILEY CYRUS

Strastveni poljupci na snimanju

Američka glumica i pjevačica Miley Cyrus (16) strastveno je poljubila svog glumačkog partnera, australskog glumca Liama Hemswortha (18), na setu snimanja njihovog novog filma “The Last Song”. Tinejdžerska zvijezda proslavljena ulogom u serijalu „Hannah Montana“ tijekom snimanja filma u Savanni, odmakla se od imidža čedne učenice pošto je u par navrata uslikana kako na plaži razmjenjuje nježnosti s atraktivnim Liamom. Glumica je odmah reagirala i demantirala glasine o njihovoj vezi. Na svojoj stranici Twitter objasnila je znatiželjnim obožavateljima da je „samo glumila“.

-Nisam u vezi s Liamom! Odradili smo scenu ljubljenja na plaži i čini se da smo napravili jako dobar posao – našalila se mlada glumica u ponedjeljak.

Disney produciran film “The Last Song” adaptacija je romana Nicholasa Sparka, a priča je o buntovnoj djevojci koja odluči provesti ljetne praznike sa otuđenom obitelji. Glavnu ulogu glumi Miley Cyrus, dok australski glumac ima ulogu uspješnog odbojkaša koji se nada da će upasti u prestižnu odbojkašku ligu. Producenti su najavili distribuciju filma u Americi u siječnju sljedeće godine.

Gordana Kolanović

Linker
19. travanj 2024 23:53