KATE WINSLET

Strastvena navijačica

Oskarovka Kate Winslet (33) stigla je sa suprugom, britanskim redateljem Samom Mendesom (43), na završnicu Wimbledonea. Zvijezda filmova “Žena kojoj sam čitao” i “Vječni sjaj nepobjediva uma” entuzijastično je navijala za Škota Andyja Murrayja u njegovom natjecanju za polufinale. Čini se da je njezina podrška pomogla pošto je tenisač uspio pobijediti bivšeg svjetskog prvaka Juana Carlosa Ferreroa u manje od dva sata igre.

Usput je britanska glumica pripremila iznenađenje učenicima osnovne škole koju je pohađala, neočekivano se pojavivši u posjetu. Naime, Kate je zadužena za nadgledanje i pomaganje rada amaterske dramske grupe nazvane Starmaker u Berkshireu, te je pomagala mladima odgovarajući na brojna pitanja o glumi na njihovoj profesionalnoj radionici.

Mladi glumci nisu znali da će se holivudska zvijezda pojaviti u njihovoj školi sve dok nisu otkrili zavjesu na pozornici iza koje ih je glumica dočekala mašući i dijeleći poljupce. Kako bi ih podstakla na postavljanje pitanja, zvijezda proslavljena filmom “Titanic” dodala je “kako nemaju razloga za sramežljivost pošto je ona jako normalna”.

Gordana Kolanović

Linker
25. travanj 2024 16:39