ZAC EFRON

Strast kao životni vodič

Uloga u filmskom serijalu “High School Musical” Zaca Efrona vinula je među zvijezde. Ovaj miljenik tinejdžerica rođen je u znaku Vage, čije su karakteristike kao što su šarm, elegancija, obzirnost i zaljubljenost u ljepotu upakirane u vrlo strastveni paket Škorpiona koji dominira njegovim horoskopom.

Zac je osoba koja se često povodi za svojim instinktima. Ponekad će poput prave Vage samo površno prići nekim osobama, ‘prosuti’ svoj šarm i krenuti dalje, no kada odluči dublje zaroniti u neku priču, tu nastupa njegova škorpionska strana koja vrlo odlučno i uporno ide do kraja. Njegov Mjesec u Djevici sklon je intelektualizirati i analizirati osjećaje. Kada se nađe u intrigantnoj osjećajnoj situaciji koja ga ‘mami’ na prepuštanje, on će prvo promisliti o svemu, pokušavajući dokučiti zašto mu se nešto događa. Iako vrlo strastven, kad su osjećaji u pitanju, Zac je prilično oprezan, pa i zatvoren.

Kao da ne uspijeva spontano izraziti nježnost, toplinu i brižnost. Svoju naklonost radije će potvrditi uglađenim ponašanjem, nekim poklonom i odanošću. Suprotstavljenost Sunca i Jupitera donijela mu je neočekivanu slavu. Sve je za njega došlo naglo i moglo bi ga intenzivno promijeniti. Podlegne li svim onim čarima koje mu nudi status zvijezde, teško da će sačuvati ono što je stekao. Neki njegovi ljubavni odabiri, koji će biti utemeljeni prvenstveno na fizičkoj privlačnosti, mogli bi ga tijekom života izložiti neugodnim situacijama.

Trebao bi se čuvati ljubavnih ‘prigoda’ koje bi ga mogle izložiti aferama i skandalima. Sljedeće dvije godine bit će izuzetno važne u njegovom rastu i sazrijevanju. Sve ono što mu se dogodilo u prošlosti suočit će se sa zidom realnosti. Morat će jasnije definirati svoje ambicije i potrebe. Veliku ljubav pronaći će oko 33 godine života.

Linker
29. travanj 2024 15:06