Instagram
BITNO JE ŠTO ĆETE NAGLASITI

Što vaša šminka govori o vašoj osobnosti

Iako često eksperimentiramo sa šminkom, s vremenom ipak nađemo make up stil s kojim se najbolje osjećamo. Nekima je to jarki ruž za usne, a drugima prirodan look – odabir šminke djelomično govori o tome kakva ste osoba: odvažna ili povučena.

Istaknute usne

Istaknute usne o svojoj vlasnici govore kako je vrlo odvažna i voli biti u centru pažnje. Jarku boju usana, poput crvene ili ljubičaste, nemoguće je ignorirati, a istodobno je i vrlo praktična. Jednostavnim potezom ruža za usne dobili ste total look bez mnogo uloženog truda i vremena.

Prirodan izgled

Žene koje njeguju prirodan izgled vole svoje lice i smatraju kako mu ništa ne trebaju dodavati, nego samo naglasiti njegovu prirodnu ljepotu. One su samopouzdane. U tim slučajevima make up torbica sadržava laganu CC kremu, korektor, maskaru i sjajilo za usne. Jednostavno i lijepo.

Abeceda nove generacije krema: BB, CC, DD, EE

Smoky Eyes

Iako im to nije primaran cilj, žene koje nose smoky eyes vole biti u centru pažnje. Seksi i dramatičan izgled koji ovaj make up utjelovljuje, odličan je u večernjim varijantama i o svojoj vlasnici govori kako je odvažna i spremna za dobru zabavu.

Mačkaste oči (cat eyes)

Iza mačkasto iscrtanih očiju stoji izražena introspekcija i lagana proračunatost. Ženama koje vole tušem iscrtane oči, rijetko kad što promakne. Vrlo su pronicljive, strpljive i taktične.

Samo maskara

Neke žene nemaju vremena za svakodnevni make up, ali im je ipak bitno naglasiti barem oči. Svojim stavom prema šminkanju, žene čija kozmetička torbica sadržava samo maskaru – sigurne su u sebe i žele da ih se prihvaća takvima kakve jesu.

10 stvari koje biste trebali znati o maskari za oči

Linker
15. travanj 2024 02:52