ILUSTRACIJA/ARHIVA
GODIŠNJI REZIME

Što ste najviše čitali u 2014. - top 5 najčitanijih tekstova na Gloria.hr

Iza nas je još jedna godina puno zanimljivosti, ekskluzivnog pristupa u živote slavnih, vijesti iz svijeta zabave, mode i ljepote te najboljih fotogalerija i najnovijih vijesti.

Čitatelji Gloria.hr u 2014. s najvećim su zanimanjem čitali o životima domaćih zvijezda i to najčešće ženskih.

Na prvom mjestu najčitanijih tekstova našla se ekskluzivna ispovjest Tatjane Dragović koja je otkrila kako su je ružni medijski napisi nakon rođenja djeteta rasplakali.

Foto: Instagram

Drugo mjesto zauzela je još jedna domaća zvijezda s inozemnom karijerom, a vijest o njenoj ljubavi probudila je veliko zanimanje hrvatske javnosti. Niko Kranjčar nova je ljubav Zrinke Cvitešić bila je priča o kojoj su naši čitatelji rado čitali.

Vijest o poznatoj glumici koja je umrla u 41. godini u snu našla se na trećem mjestu najčitanijih tekstova, a zanimljivost koju su mnogi s velikom znatiželjom čitali krila se pod naslovom Tko su najniži muškarci iz svijeta poznatih i slavnih gdje smo otkrili centimetre najpoželjnijih celebova.

Foto: Arhiva

Za kraj, peto mjesto pripalo je aktualnoj temi i kandidatkinji u izboru za novog hrvatskog predsjednika ili predsjednicu. Kolinda Grabar Kitarović otkrila je zašto njen suprug nije papučar, nego moderan muškarac.

Foto: Arhiva

Nadamo se da ćete nas s velikim zanimanjem čitati i sljedeće godine i uživati u ekskluzivnom pristupu u živote poznatih i slavnih.

Linker
19. travanj 2024 19:28