foto Elle
NOVI PAR

Što povezuje sultaniju Hatidže i Orlanda Blooma?

Selma Ergeç (34) poznata po ulozi Hatidže u popularnoj turskoj sapunici Sulejman Veličanstveni i hollywoodski ljepotan Orlando Bloom (36) zajedno su snimili reklamu za sladoled Magnum.

Turska glumica u četverominutnoj reklami koje se počela prikazivati na malim ekranima glumi voditeljicu koja intervjuira Orlanda Blooma i kada ga upita kakva je za njega savršena žena on pomisli upravo na nju u nekoliko različitih situacija – a jedna od zajedničkih stvari im je to što oboje vole sladoled Magnum.

Reklama je bila povod i da dvoje glumaca zajedno krase tursko izdanje časopisa Elle za srpanj. Tom prigodom Bloom je pohvalio kolegicu Selmu i pohvalno se izrazio o ljepotama Turske.

Američki glumac najpoznatiji po ulogama u trilogiji Gospodar prstenova, Pirati s Kariba i Hobbit u braku je s modelom Miradnom Kerr (30) i imaju dvoipolgodišnjeg sina Flynna.

Selma Ergeç također je bivši model, studirala je medicinu, psihologiju i filozofiju te tečno govori pet svjetskih jezika. O svom ljubavnom životu otkriva samo da je sretno zaljubljena.

foto Elle
Linker
26. travanj 2024 11:53