VLADO ŠOLA

Što misli, to i govori

Rukometnog golmana u mirovini Vladu Šolu, kao tipičnog Škorpiona odlikuje jaka volja i poriv da sve što započne ‘izgura’ do kraja, ne obazirući se pritom na prepreke koje ga pritom mogu zaustavljati ili mu otežavati putovanje.

U maniri pravog Škorpiona odlučno, borbeno i fokusirano ostvaruje svoje ciljeve. Kada si nešto zacrta kao cilj, nema te snage koja bi mogla pokoriti njegovu tvrdoglavost i upornost. Planetarni raspored njegovom karakteru ucjepljuje osebujnost.

Posve nepredvidivo iskače iz nekih životnih kalupa, dajući drugima do znanja da na njega mogu računati samo onda kada on to odluči, a ne u situacijama kada se to od njega očekuje. Kada nešto nije po njegovom ukusu, vrlo nedvosmisleno i jasno izražava svoje stavove. Nije sklon trpjeti nepravdu i potiskivati osjećaje. U svojoj duši je i hedonist koji voli nesputano uživati u dobroj hrani i zabavi. Intiman život i privatni odnosi za njega imaju posebnu važnost. To je područje iskustava koji ga mogu voditi u visine, ali i spuštati u tamne dubine emocionalnih doživljaja.

On želi sve i to odmah, nema polovičnih rješenja ili pomirljivih kompromisa koje po njegovom mišljenju na umjetan način održavaju status quo. Vlado je prilično impulzivna osoba. Ono što misli, to i govori, izražava se na neposredan i iskren način, a druge njegova istina često može zaboljeti, osobito one koji se nisu spremni suočiti s vlastitim slabostima. Planetarne energije omogućuju mu razvijanje intuitivnog uvida u stvarnost. To bi mu otvorilo širinu pogleda na život i približilo ga kvalitetnijem i mudrijem odlučivanju o važnim životnim pitanjima.

Njegov nemiran duh može pronaći prigodan kanal za ispoljavanje buntovnosti kroz oponiranje uvriježenim pravilima ili strukturama. Isto tako vidljiva je njegova socijalna senzibilnost, kao i težnja da unese pozitivne promjene u društvu. Ova godina je za njega razdoblje krupnih profesionalnih i intimnih promjena koje će ga u iduće dvije godine voditi u nekim novim životnim smjerovima.

Linker
04. svibanj 2024 00:08