PR
PLEMENIT CILJ

Što je Vladu Kalembera i Lanu Klingor Mihić spojilo u zagrljaj?

Glazbenik i bivša pjevačica i stručnjakinja za odnose s javnošću zavšili su u zagrljaju – i to zbog plemenitog cilja, a nisu bili jedini.

Natjecatelji novog Celebrity MasterChef izdanja Nove TV i članovi žirija ovogodišnjeg izdanja Supertalenta samo su dio u nizu brojnih poznatih osoba koje su se uključile u međunarodnu inicijativu rušenja Guinnessovog rekorda u broju prikupljenih fotografija zagrljaja pod nazivom „Zagrli za Guinness, zagrli za rijetke“, koju je započeo Hrvatski savez za rijetke bolesti.

Slikanjem međusobnih zagrljaja za vrijeme snimanja novih epizoda popularnih emisija, natjecatelji i žiri dali su tako svoj doprinos u ostvarivanju ambiciozno postavljenog cilja, rušenju rekorda koji danas drži velika Kanada.

Foto: PR

Cilj ove akcije je u „Tjednu zagrljaja“ ( 21. do 27. veljače) pokušati prikupiti više od 108 121 fotografiju, koliko iznosi sadašnji svjetski rekord. Sve što je potrebno da i vi pokažete solidarnost i sudjelujete u rušenju Guinnessovog rekorda jest snimiti fotografiju zagrljaja i učitati ju na online platformu www.hugforrare.com u razdoblju od 21. do 27. veljače.

Zagrlite mamu, tatu, baku, djeda, prijatelja, partnericu ili partnera, ma zagrlite i slučajnog prolaznika i pošaljite fotografiju. Fotografirajte se koliko god puta želite samo pazite da uvijek grlite nekog drugog i proširite poruku o ovoj humanitarnoj akciji.

Akcija se provodi povodom Međunarodnog dana rijetkih bolesti , koji se u cijelom svijetu obilježava 29. veljače, a cilj je upoznati javnost s potrebama i problemima osoba koje boluju od rijetkih bolesti. Samo u Hrvatskoj prema procjenama više od 250 tisuća osoba boluje od neke rijetke bolesti – pokažimo im barem jednim zagrljajem da mislimo na njih.

Linker
30. studeni 2022 23:09