Sipa/Cropix
HUMANITARNA AKCIJA

Što Jay Z, Hugh Jackman i Katie Holmes imaju zajedničko?

Spojite li Jay Z-ija, Hugha Jackmana i Katie Holmes dobit ćete najbolju slavnu trojku koja promiče plemenitu svrhu pomaganja zemljama zahvaćenima ekstremnim siromaštvom.

No Doubt, The Roots, Olivia Wilde i Allison Williams pridružit će se slavnoj trojci koja predvodi Global Citizen Festival koji se održava treću godinu za redom.

Svrha mu je podizanje svijesti o borbi protiv ekstremnog siromaštva, projektu koji ima optimistična očekivanja o okončanju problema do 2030. godine, a ove godine, prvi puta, festival će se prenositi i uživo putem televizije.

– Vjerujem da će se kroz mnogobrojne akcije, podizanje svijesti i edukaciju, cilj o okončanju ekstremnog siromaštva uistinu realizirati do 2030. godine – izjavio je Jay Z koji će nastupati na festivalu.

Svi zainteresirani koji žele dobiti ulaznice moraju ih potražiti online i pritom ispuniti peticiju kojom se svjetske vođe poziva na suradnju i pomoć djeci u siromašnim zemljama.

– Oduševljen sam što sudjelujem u ovom projektu jer sam već godinama uključen u problem siromaštva i nadam se da ćemo svijet učiniti boljim mjestom – izjavio je Hugh.

Linker
25. travanj 2024 17:29