INTERVJU

Stjepan Hauser i Luka Šulić: Što su nam poklonile svjetske zvijezde

Četiri otkazana koncerta u Las Vegasu potkraj svibnja zbog infekcije dišnih puteva Eltona Johna , koji je hitno morao na kuru antibiotika i strogo mirovanje, dobro su došla hrvatskim čelistima Stjepanu Hauseru (25) i Luki Šuliću (24), koji ga prate na njegovim nastupima u hotelu Caesars Palace.

Dečki koji su se proslavili zajedničkim nastupima pod nazivom 2Cellos tako su tri dana proveli u domovini kako bi se odmorili za europski nastavak turneje The Million Dollar Piano s Eltonom Johnom te za svoj najveći samostalni nastup. U zagrebačkoj Areni održat će 12. lipnja veliki koncert, u partnerstvu sa Zagrebačkom bankom te pod medijskim pokroviteljstvom tjednika Gloria.

Osvojite ulaznice za zagrebački koncert 2Cellos

Uoči zagrebačkog koncerta popularni dvojac je dao veliki intervju za Gloriju, pa su novinarki Marijani Marinović otkrili na što troše zarađeni novac, ali koje su poklone dobili od svjetskih zvijezda.

Stjepan: Trošim po restoranima i klubovima. Ne idem u shopping i ne zanima me moda – ja sam tip od traperica i tenisica. A i nemamo potrebe kupovati odjeću kad toliko toga dobijemo od naše diskografske kuće i menadžmenta. S Eltonom sviramo u crnim odijelima Dolce & Gabbana, kad smo gostovali u showu Ellen DeGeneres , darovali su nam odjeću u kojoj smo nastupali, a od Jaya Lenoa dobili smo ručne satove.

Luka: Dobili smo i bokserice na kojima piše Ellen DeGeneres. Meni, za razliku od Stjepana, nije teško ići u shopping, pogotovo u Americi, gdje je sve jeftinije i dobro izgleda. Uvijek kad smo bili na turneji, kupovao sam neke modne suvenire: iz Japana sam tako donio katanu i kimono, a iz Perua pončo.

Cijeli intervju s Stjepanom Hauserom i Lukom Šulićem pronađite u tiskanom izdanju Glorija (br. 908) ili se pretplatite na PDF izdanje

Linker
20. travanj 2024 05:39