BEBA NA PUTU

Stella McCartney čeka četvrto dijete

Iako je prije samo nekoliko mjeseci izjavila da nakon troje djece neće tako skoro ostati u drugom stanju, britanska dizajnerica Stella McCartney (38) i njezin suprug Alasdhair Willis (42), s kojim je u braku sedam godina, ponovno čekaju prinovu. Je li u međuvremenu promijenila mišljenje ili je trudnoća neplanirana, ne zna se sa sigurnošću, no njezini prijatelji tvrde da bi trebala roditi na jesen.

– Svima je već javila novost. Stella je odlična majka i sanja o velikoj obitelji u kakvoj je i sama odrasla – izjavio je njezin poznanik.

Stella McCartney je kći Paula McCartneya, člana legendarnih Beatlesa, i fotografkinje Linde Eastman koja je prije 12 godina umrla od raka. U tom braku dobili su i kćer Mary (40) te sina Jamesa (32), a Paul McCartney ima i sedmogodišnju kćer Beatrice iz braka s bivšom manekenkom Heather Mills. Stella McCartney, pak, s Willisom ima kćer Bailey (3) te sinove Millera (5) i Becketta (2), pa očito ide očevim stopama.

Štoviše, kako je krenulo, čini se da će ga i “prešišati”, a pritom sigurno neće zapostaviti karijeru, kao što nije ni kad je rodila treće dijete. Potkraj prošle godine je, naime, za američki brend Gap kreirala kolekciju za djecu, a nadahnuli su je upravo njezini mališani.

Damir Leljak

Linker
16. travanj 2024 08:19